Кръстосват се
небето и земята.
Застават
облаци на кръстопът.
Решават всички
жребий да се мята
и кой в коя
посока да е в път.
Звездите стават
улични фенери.
Диспечерът
единствен е луна.
Затворил и
небесните си двери
светът поляга
в длани на жена...
© Никола Апостолов Всички права запазени
Поздрави, Никола!