17.03.2011 г., 7:00 ч.

Звезден прах 

  Поезия
617 0 1

В  светлото на моите зеници                

трепет от вълшебни птици

нежна ласка... 

дъжд проливен  

над плачещи жита         

от топлината ми искрици 

хиляди  очакващи лета

Вместо път безкрайна синева

листопади звезден прах и...

моето сърце във теб...

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??