17 мар. 2011 г., 07:00

Звезден прах 

  Поэзия
618 0 1

В  светлото на моите зеници                

трепет от вълшебни птици

нежна ласка... 

дъжд проливен  

над плачещи жита         

от топлината ми искрици 

хиляди  очакващи лета

Вместо път безкрайна синева

листопади звезден прах и...

моето сърце във теб...

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??