14.03.2020 г., 8:35 ч.

Звезден сън 

  Поезия » Любовна
346 1 0

Понякога те виждам във съня си

тъй спокоен, весел си. Не искам

никога да свършва, да те губя

аз отново.

 

Звездите тъй ярко светят

застанал си под нощното

небе и вятърът погалва

твоята коса, а аз гледам

отстрани твоята усмивка

сладка. В мрака съм се

скрила аз, гледам как се

радваш ти на падащите 

отгоре ти звезди.

 

Понякога се чудя аз шанс

дали ще имам всеки миг

да бъда с теб.

 

Ти си нежен, на дете приличаш,

но това във теб обичам. Очите

ти кафяви и искрящи винаги 

излъчват светлина. Накрая

просто ще се сепна от този

сладък сън и ще се усмихна

на това колко много те обичам!

 

© Вероника Бориславова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??