2.02.2015 г., 17:25 ч.

Звезди 

  Поезия » Друга
373 0 0

Звезди

 

 

Звезди обсипват свода небесен

и нейде чува се шепот на песен.

 

Надежда те пораждат в душата

и напомнят за майчината обич свята.

 

Блестят над теб като на тепсия

и се молят за Божа орисия.

 

Да бъдем по-добри ние всички

и бъдем волни като птички.

 

Да летим свободно в небесата

и бъдат изпълнени с щастие сърцата.

 

Блестете, блестете тъй силно през нощта

и сбъдвайте реално нашата мечта.

 

Ивелина Стойова


 

 

 

© Ивелина Стойова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??