Ти си звезда
и съм звезда.
Ние сме две от многото звезди в безкрайната вселена.
Ти блестиш, когато си с мен,
аз блестя още по - силно заедно с теб.
Ние сме звезди
създадени от неповторим звезден прах,
сияещ дори в непрогледния мрак.
Ние сме звезди,
които сякаш във вселената са сам сами,
защото щом ти си тук, аз вечно ще блестя,
а щом ти си с мен светлината ми не ще угасне.
Ние сме звезди,
създадени, за да сияем двама
и така до самия край.
Звезди сме ние -
Обичта ни направи такива,
любовта ни извиси.
C.P
© Марина Иванова Всички права запазени