29.03.2024 г., 10:31 ч.

Звезди 

  Поезия
55 1 0

Искам да
помълча,
заровила
пръсти
в земята
и черно,
небето
да ме
утешава.
Точно тук

под тези
звезди
да легна
и да потъна
в забрава.

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??