Mar 29, 2024, 10:31 AM

Звезди 

  Poetry
313 1 0

Искам да
помълча,
заровила
пръсти
в земята
и черно,
небето
да ме
утешава.
Точно тук

под тези
звезди
да легна
и да потъна
в забрава.

© Светла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??