22.09.2019 г., 0:59 ч.

Звездица 

  Поезия » Любовна
218 0 0

В живота имах си звездица,

но облак зъл бързо нея скри,

а мечтаех да летя кат птица,

о, Боже, моля те, болката спри!

 

И като пеперуда щастието отлетя,

сърце тлее от болка силна

и в миналото остана тя -

моята девойка чудна...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??