5.09.2007 г., 11:12 ч.

Звездите 

  Поезия
561 0 5
Звездите са високо на небето,
недостижими с чудна красота,
но тайнството им нося във сърцето
с усещането, че не съм сама!

Величествени, носещи надежда,
която ме дарява със крила
и през трънаци диви ме превежда,
за да успея да достигна до върха!

Звездите, светила във тъмнината,
показват пътя верен без компас,
създават нежна топлина в душата
и притежават пълна власт над нас! 

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??