Sep 5, 2007, 11:12 AM

Звездите 

  Poetry
615 0 5
Звездите са високо на небето,
недостижими с чудна красота,
но тайнството им нося във сърцето
с усещането, че не съм сама!

Величествени, носещи надежда,
която ме дарява със крила
и през трънаци диви ме превежда,
за да успея да достигна до върха!

Звездите, светила във тъмнината,
показват пътя верен без компас,
създават нежна топлина в душата
и притежават пълна власт над нас! 

© Галина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??