17.09.2007 г., 0:22 ч.

Звездни срещи 

  Поезия
469 0 8
Две звезди се срещат във пространството безкрайно.
Обединяват необятната си мощ.
Тръгват вихрено по пътя общ
към свои братя и сестри незнайни.

Две звезди, студени и самотни,
се сгряват от началото си общо.
Една до друга - прегърнали се нощем,
а денем - заедно пътуват със мечтите си из Космоса.

Две звезди - Слънца горещи и велики,
през небесния Всемир минават.
Най-съкровеното, което искат,
е Любов и Мир да не забравят.


Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??