4.06.2008 г., 20:15 ч.

Звездя в очите ти 

  Поезия » Любовна
762 0 15
 

Привлечена съм към сърцето ти -

от нежен звън, от тишина.

От волността на вятъра в душата ти

и на живи устни - непонятността.

От силни две крила - ръцете ти,

от прегърнала снагата - топлина.

От слънчев смях и красотата ти

и на песен мъжка - сладостта.

Звездя в очите ти - небесните,

най-чиста и обична синева.

И в бистри чувства къпя се -

поток клокочещ е кръвта.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??