May 27, 2011, 7:05 AM

Една ДС (Държавна служителка) 

Collages » Phylosophyc
1413 0 6

The work is not suitable for people under 18 years of age.

© Иван Николаев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ели, това е една жена, на която най-много държа в живота си, а за топките, нека тя да ми ги ритне
  • Не й завиждам! Иначе колажа е страхотен!
  • Много е сладурски този колаж, само че защо въпросната другарка е изтипосана като някаква мъченица? Добре си живеят, тия ДС, не са за съжаляване
  • В казармата ме бяха турили да изтипосам човешко тяло на стената с точки на поразяване при специализиран ръкопашен бой (СРБ). С буркан червена боя, баданарка в ръката и старшина Николов до главата, не бе никак лесно да повторя Витрувианския човек или да надмина Сикейрос в монументалното изкуство.
    Един Маргаритов от Тутракан ме пазареше да съм изрисувал приятелката му (паспортна снимка - фино и деликатно лице) с тялото на Саманта Фокс (приложена снимка от стрелбище). Три кутии "Феникс" предлагаше. Отказах артистичния ангажимент.
    И тая работа е подобна.
  • Е, щом става на въпрос за Перник значи работата е дебела. Има нещо лично тук, само не разбрах кои са вълците.
  • Колаж, тоест лицето на лирическата героиня е нечие лице? На истинска ДС(държавна служителка)? Ако е така, имате ли съгласието й да я изтипосвате тук? Че го правите умишлено, си правя извода от надписа под колажа. А ако мислите, че е шега, то тя е груба, унижаваща нечие достойнство и на мястото на тази жена бих ви ритнала в топките.
Random works
: ??:??