Mar 16, 2021, 12:05 AM

名誉の道 ( Пътят на честта) 

Collages » Others
665 3 7

© Акеми Йошида All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Интересен колаж. За първи път виждам такъв.
    И на мен ми си е случвало да се вдъхновя от филм,
  • Вярно, че чувството им за хумор е особено, но аз даже и с него свикнах. Само се надявам глупавата пандемия да приключи по- бързо и отново да може да се пътува без излишни усложнения, за да ги навестя за кой ли пореден път. Хубава вечер.
  • Добре, че той се е объркал да работи тук та и аз да "вкуся" от тази уникалност. Доста студенти идват всяка година на обмяна и всички харесват всичко (от възпитание) и казват, че се чувстват по-свободни в широките пространства ... и никой никога не пожелава в остане, защо ли.. Само с чувството за хумор има малко неразбиране малко ли.. Поздрави!
  • Благодаря за милите думи. Колкото до японците, те наистина са уникален народ. Във всяко едно отношение.
  • В първия момент си казах - "Несломен" ( Unbroken 2014), заради войната, после си помислих - та те са от двете страни на "барикадата", но накрая разбрах- жертвата за ближния. С две думи- не познах, но поне намерих още един страхотен филм, а колажът ти е много хубав! Имам познат японец - Кейта. Такава отдаденост, желание за усъвършенстване, умение, издръжливост, самоконтрол и положително отношение в едно, на работното място, рядко се срещат на днешно време.
  • И мен многократно са ме посрещали изключително любезно там. Азиатците като цяло имат специално отношение към всеки гост. А колажа е вдъхновен от " Писма от Иво Джима" на Клинт Истууд. Филма е просто великолепен.
  • Не знам откъде, но когато случайно се озовах в Токио, в голяма корпорация, един достолепен старец ни посрещна и когато ние се чудехме откъде-накъде ни оказват чест, той ни каза: "Вие сте наши съюзници". Е, това не е много популярно и може да ме оплюят "разбирачите" и "аналлизаторите", но е просто действителност - след 1990 г.
Random works
: ??:??