Sep 4, 2019, 5:44 PM  

1. Епично Начало 

562 7 8

© Димитър Василев All rights reserved.

Comments

Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • kasius (Бостан Бостанджиев)
  Харесах пианото, ама другото, което крещи между него и цигулката, ме дразни нещо... Но, добре дошъл в "мача"! Тук откровения ще намериш, ала не толкова добронамерени, колкото ти се иска. А, приятели - още по-малко!
 • Wasthen (Любомир Ангелов)
  Хареса ми.Смятам ,че при финалния студиен мастеринг, трябва да се сменят барабаните с епични.
 • Silfredim (Димитър Василев)
  Благодаря на всички за прекрасните коментари и мнения! Очаквайте много скоро и следващата композиция от този проект.
 • botyo (Бойко Беров)
  успех
 • Daytona (Димитър)
  Всяка композиция, всяка творба губи смисъл, ако не е споделена. Само така ще намери мястото си. И винаги ще бъде харесана и нехаресана. Аз съм от аудиторията, която те хареса. Може би, щото сме адаши, знам ли? Шегувам се разбира се. Не слагай отпред, това, дали ще се понравиш някому, дали ще бъдеш разбран. Просто твори, щом идва отвътре. А то идва оттам, нали?
 • Ranrozar (Стойчо Станев)
  Обещаващо начало!
  Възвишено!
  Слушах с удоволствие!
  Поздравления, Димитър!
 • Седем (Дани Монов)
  Много приятно. Изслушах с удоволствие.За музиката няма днешно и минало. Както и бъдещо време.Просто НЕЯ- или я има,или я няма.Живеем в паралелни реалности, но енергията е една и съща.Трябва малко повече въздух и пространство.И разработка на идеята. Така го усещам и това е само мое мнение, което в никакъв случай не искам да налагам. Иначе съм съгласен с me6.Тези неща са важни, но не стават от раз.Поздрави!
 • me6 (Бойко Иванов)
  Щом правиш музика , публичното споделяне е задължително. Хубава релаксираща музика. Мнението ми е че още малко трябва да се поровиш в микса. Има някаква стерилност в звука , която едва ли ще изчезне с мастера. Но това не е забележка , само си казвам мнението.

© 2003-2020, Georgi Kolev. All rights reserved. The works are the property of their authors.