Jul 15, 2020, 9:52 AM

Далече си от мен 

Music » Estrade
928 6 6
00:00
03:46

© Бойко Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Мерси Марто , преди 40г и аз не съм мислил , че ще работим заедно. Ама се случи. Всичко става за забавление , няма някакви цели високи.
 • Много приятна песен. Ще се радвам да я чуя в някоя медия и да си кажа: Браво Бойко! Браво и на звездите де, но тях не ги познавам. Страшно ми харесват извивките в края на фразите на куплета на женския вокал. Направо ме разтапят.
 • Харесва ми!
  Пожелавам ви успех на проекта!
 • Мерси за отделеното време. Метеор , хармониката този път е семплирана. Ако имаше водещо значение може би щях да търся живо изпълнение. А за работата с такива хора освен удоволствие е и голямо задължение. Но мисля, че се получи и се радвам , че ви е харесало. А сега вече е време да си изпълня и поетите ангажименти.
 • Няма нужда, да коментирам отличната, професионална работа и прекрасния резултат от това. Ще ми се, да видя щастливата физиономия на Бойко. Сигурен съм, че е неописуемо удоволствие, да работиш с такива хора. Прав ли съм?
 • Много добра работа - стереото е впечатляващо в разположението на инструментите около панорамния център.
  За мелодията на Трайчев: Припева ми хареса много.
  Пак за аранжимента: А също и разполагането на ударните в ляво по време на звученето на припева. Смело и авангардно. Малко звукорежисьори ще се решат на това. Но както казах панорамата на аранжимента е богата и позволява много свобода на записа.
  Богато е и интрото. Хармоничката е като жива? Жива ли е наистина? Много гот звучи.
Random works
: ??:??