Oct 24, 2019, 4:04 PM

Дивите лебеди /Балада за Емо 

  Music » Rock, Blues

240 3 7

© Иван Неделчев All rights reserved.

Comments

Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • rocksky (Наско Христов)
  Много ми хареса песента.Жалко,че е по такъв повод.Съжалявам за приятеля ти,но мисля,че това е най-подходящия начин да го почетеш!
 • margen (Мартин Генчев)
  Като знам, колко близки бяхте с Емо... Не знам какво да кажа... И мен ме боли страшно много! Беше страхотен човек! Песента е супер!
 • herz07 (Иван Неделчев)
  Благодаря ви,приятели !Радвам се,че и от отвъдното моят приятел пак е развълнувал някого,макар и по този повод.Ще спомена,че при записа участваха десетина човека,а имаше желание от още толкова да се включат,но поради различни причини нямаше как да се осъществи.Да,Бойко,всички очакваха с този текст песента да е кахърна,но Емо беше купонджия и веселяк,арабия,както казваме по нашия край,затова е и такава.Надявам се да ми е простил!
 • me6 (Бойко Иванов)
  Въпреки неприятният повод за написването и , песента звучи жизнерадостно а не , като панихида. Много добър начин да почетем хората , които вече ги няма. Много добра песен е станала. Адмирации , то пък какво друго да очаква човек от теб , освен хубави песни.
 • Соларе (Румяна Друмева)
  Поводът е тъжен, но ѝ на неживите песента ще се хареса!
  Сборен пункт...горе. Който когато, мястото не се променя!
 • Daytona (Димитър)
  Най-истинската връзка между хората, тези, които сме тук и тези, които ни чакат "там", е Тя, Музиката. Хубаво е. Тя ще е жива винаги, чрез Нея може би и ние...
 • Ranrozar (Стойчо Станев)
  Хубаво посвещение...по тъжен повод!
  Но толкова ми допада,че добавям в Любими.
  Лека му пръст на Емо!

© 2003-2020, Georgi Kolev. All rights reserved. The works are the property of their authors.