May 30, 2021, 2:11 PM

Goran Bregović Lullaby 

Music » Instrumental
166 2 7
00:00
02:36

© Бойко Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Е Митко , явно музиката не ти е чужда. Препоръчвам на всички да чуят оригинала във нета , там вече е разкошно. Няма да съжаляват.
  • Бойкооо! Душевадецооо!
  • Бойко, тази песен е класически пример за качество на музика. А ти много го умееш това "упражнение". Майсторска изработка! Това исках да ти кажа. Занимавам се с филмова музика и се интересувам(колкото мога).А специално за тази песен знам малко повече.Композирана е първоначално,като „Приспивна песен“ за Радмила М., разбира се публикувана през 1982-а в едноименния албум на групата "Bijelo dugme". След разпадането на групата Брегович отива в Париж и там продължава кариерата си.1994г. получава предложение от Патрис Шеро да напише музиката за "Кралица Марго" и той разработва тази своя композиция.Филмът е невероятно добър!Но пък знам ли? Възможно е да си гледал и друг филм в който музиката да е използвана. Тази песен беше пусната за няколко секунди и във филма „Борат 2006“, бях толкова впечатлен.Дано не се приеме коментара ми за спам.И пак ти благодаря за удоволствието. И комплимента

    https://www.youtube.com/watch?v=X42CWsA9v5w
  • Радвам се за приема на тази песен , малко е постничка само с китара но това беше и идеята. И към Дани , до сега няма нещо , което ме е интересувало и да не си отговорил. Шапка ти свалям. Но все си мисля , че филма беше съвременен за момче и момиче с не лека съдба.
  • Прекрасно е! Поздравления, Бойко! Удоволствие е да се слуша...
  • Достави ми голямо удоволствие Бойко! Изключително красива музика. "Приспивна песен" той композира за филма La Reine Margot(Queen Margot) от 1994 г.на Патрис Шеро. (Изабел Аджани никога не е била по-красива от този филм, истинска кралица, La Reine Margot).
  • Браво!
Random works
: ??:??