Sep 12, 2019, 9:59 PM

Кръговрати на любовта 

  Music » Bard

212 0 5

© Бойко Беров All rights reserved.

Comments

Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • kasius (Бостан Бостанджиев)
  Ами, като си говорим на аграрна тема, Бойко - крайният продукт често го откъсват зелен, некадърни селяндури без агрономически познания, защото бъркат техническата зрялост с "Зеляндурската". Резултатът е, че на пазара си купуваш узряла диня на вид, а се оказва мека тиква на вкус. И понеже острееш, ще ти отговоря в твой стил - това, че си станал голяма музикална тиква - не те прави сочна зряла оригинална диня! (и в никакъв случай хибрид)
 • me6 (Бойко Иванов)
  Бостане , ще ти го обясня на Бостански. Началното узряване на една диня. , не може да се и сравнява с ъс завършеното узряване на същата. Всеки търси узрялата , червена и сладка диня. Ако решиш ника да ти е Градинарски, същото важи и за доматите. И за да ти освежа продукта в бостаннското ти мислене. Адаша го познавам били сме на фестивали знам какво може , и затова го насърчавам. Така че , насочи се към раздел селско стопанство , там ти е капацитета.
 • kasius (Бостан Бостанджиев)
  Много харесвам "черновите". Често се оказват по-значителни от повествованието на крайния продукт.
 • botyo (Бойко Беров)
  Не само гладко, но и не на места фалшиво. Съзнавам го адаш. Трябва да ги изпипам, но това е само чернова. Ще се опитам. Благодаря.
 • me6 (Бойко Иванов)
  Адаш , хубава песничка , ама ми се щеше да я изсвириш гладко. По приятно е.

© 2003-2020, Georgi Kolev. All rights reserved. The works are the property of their authors.