Jan 23, 2016, 11:03 AM

Long Ago 

  Music » Blues
1228 1 9
00:00
04:33

© Иван Неделчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Благодаря ви приятели за съветите,но честно казано нямам време да го дообработвам.Иначе имам мой текст на български и записан вокал,скоро ще кача и него,макар,че не ми се вързва на този стил,ама да кажа и аз нещо от мен,хахаха.Бъдете живи и здрави,аз съм на бяло вино,наздраве!
 • И аз да побабувам малко , освен другите забележки на мен звука на / доброто / ми се струва недообработен. Няма мекота и финес имам чувството , че стърже на консервена кутия. И баса е доста изтеглен назад , струва ми се , че е по-добре да се вдигне малко да стъпят другите инструменти на нещо. Песента е супер и изпълнението също , заслужава си да се поработи още малко.
 • "Избродирано" е! Старателно-прилежно и качествено в търсения стил.
  Ако сте сигурни в текста - предлагайте го в някое европейско радио. (ако имате здрав "акумулатор" - може и в българско)
  Ще пасне точно като музика за някой американски филм
  Имаш организаторска дарба, Никодим. Зная, колко енергия се изисква за това
  Поздравления!
 • Благодаря за хубавите думи!Наистина с контрабас ще бъде по-добре,но аз не мога да свиря на тази голяма цигулка,затова го записах с акустичен бас.
 • Супер!Не знам дали ми е проблем,но винаги като слушам музика ми се въртят някакви неща пред очите.Като например бар,в който се събира група приятели и един по един се включват в купона.И накрая уж ей така само за настроение си свирят и пеят пък звучат професионално и свирят заедно от години.Много ми хареса!
 • Много е яка Никодим,не само певицата Хубаво е,че сте го оставили без барабани. Лично на мен ми се щеше да чуя бас в стил контра бас с ясно изразена партия,но това е само мое мнение. Супер е!!!
 • Много ми допадна, а вокалът е направо...хм с еротичен отенък Шегата настрана, много рядко се чува парче на английски език в класическите популярни стилове, изпято от сънародник, което да не звучи изкуствено. Самия запис също е много приятно балансиран, ритъм китарата, като че ли е една идея по-искряща (с повече високи и леко пробива в микса) за моя вкус, но слушам на слушалки и може да греша.Като цяло -страхотно - слушах с кеф и кафе
 • Не ми е в стила, но мисля че много добре се е получило.
 • На хармониката е Балуш Балушев
Random works
: ??:??