Jul 15, 2020, 7:11 AM

Миллион алых роз 

  Music » Cover version
724 4 5
00:00
04:16

© Надя Уорендър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Безжичен, много Ви благодаря! Ще погледна и изпълпението на контрабасиста Phillipe Daniel от оркестъра на Domenique Moisan в YouTube, за което споменавате в коментара си.
  • На мен също ми хареса това изпълнение. Тази латвийска като оригинал песен има толкова много интерпретации. Разбира се Алла Пугачова я направи световен хит, но и изпълненията като това тук са също много приятни, за което - поздравления.
    А може би някому ще се стори интересно изпълпението на контрабасиста Phillipe Daniel от оркестъра на Domenique Moisan в YouTube.
  • Разкошно изпълнение! Ти си като един нешлифован диамант, но с редовни тренировки и репетиции би могла да постигнеш впечатляващ резултат. Успех!
  • О, много ти благодаря, слънчице! За мен, като човек пеещ само за хоби, да прочета такива красиви и топли думи е истинско чудо! Не мислех, че някой би харесал подобно пеене Още веднъж, благодаря ти от сърце!!!
  • Искра (Аркси), благодаря ти, слънчице за милите думи, но Алла Пугачова си е Алла Пугачова и тя изпълнява песента най-добре. Все пак е професионална певица - талантлива и можеща да пее. За разлика от мен, аматьорката, която пее само за хоби
Random works
: ??:??