May 27, 2022, 6:52 PM

Нова планета 

  Music » Others
1517 2 10
00:00
03:20

© никодим попникодимов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Пак си прав, Бойко. Сериозността, не само спрямо музиката, си е качество... Нямам никакви претенции за "сериозност" от такъв, висш, да речем, сорт. И като знам, че съществува понятието субективност, обективна истина се явява: хубаво е това, което ми/ти харесва... Останалото са поводи за... Нека да е за забавление. Затова не се впрягам. Глупаво е. Жив и здрав да си!
 • Никодиме , сайта е точно за забавляващи се с музика. Ама при мен има малко музикално изкривяване , но повярвай тази оценка ще те направи по-прецизен занапред. И аз ползвам VST , няма студио да не ги ползва. Въпроса е само да не се загуби автора в тях. А на Бостана да му кажа , ако знех че един облак така го облагородява , да го бях един почерпил да не ми обижда учителката.
 • Никодиме! Тарифата ми е, един "облак" със сода на маса в кварталното барче. Поздрави! Наминах пак.
 • me6, Бойко - няма да подскоча... Защото си прав, че по-скоро публикуваното е само музикална идея, както се изразяваш, "кофти" повторена няколко пъти. В случая три. А "идеята" не е сглобена от лупове. И мелодията е мислена, търсена... Да, ползвал съм VST инструменти - всички в композицията... И за какво да подскачам. Харесвам искреност като твоята... и на Бостанджиев, който даже се е постарал с искрения си съвет как да докарам някой кинт от БНТ - "Бразди". Бостанджиев - ще опитам! Каква ти е комисионната, ако стане?...
  ПП: Шегите са си шеги, да не им се връзваме, но да се забавляваме.
 • Подкрепям мнението на Меш с едно изключение - на мен от никъде, до никъде не ми допадна... Ню, ню! Може би, ако се използв темата в някоя селскостопанска сага, за саундтрак през времето на който засяти цветенца покълват през зимата под снега и се разлистват през пролетта в забързан кадър, ще стане за рекламен плакат на предаването Бразди по БНТ!
 • На мен ми хареса.
 • Ами музика не става , само с ползване на семпли от типа Хитър Петър. Трябва идеи , динамика , припев , някакъв бридж да те отдели малко от темата и после да я възприемаш , като нещо ново. Тук има само едно монотонно превъртане на един луп с други наслагвания , което е убийствено монотонно до самия край. И Жан Мишел Жар ползва предимно синтезаторен звук но имз музикална линия и прави музика. Също свири на пиано и китара. Със сигурност ще подскочиш от коментара но лично за мен щеше да е по-реалистично да ползваш уменията си на музикант а не на монтъор на музикални предложения от синтезаторни семпли. Иначе ми хареса , до мястото от което всичко почна да се върти в един кръг.
 • Топъл комент от ледено сърце. Благодаря, arksia.
 • Благодаря, Jackie151.
 • Много ми хареса, поздравления!
Random works
: ??:??