Apr 17, 2019, 11:13 AM

Няма заглавие/работна 

297 0 6

© Иван Неделчев All rights reserved.

Comments

Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • herz07 (Иван Неделчев)
  Благодаря,Симо!Припокрива се твоето мнение с моето,а и на Бойко.Компресирахме баса и сега фигурите се чуват,оправихме и касата,вдигнахме малко бек вокалите и сложихме малко китарни отсвири в края на парчето.Днес ще го качим в тубата.
 • monynikolov (Симеон Николов)
  Супер!!! Направи ми деня хубав още от сутринта! Много ми харесва песента! Чувството,което предизвиква в мен е подобно на това, което усещам като слушам албума на Ковърдейл и Пейдж. Понеже търсиш мнение, ще кажа какво бих бутнал още ако миксирам аз. Бих прибрал леко назад основния вокал и бих го компресирал още малко. Касата иска още малко ниски и леко трябва да излезе напред ( соло барабанчето стърчи спрямо нея ). И последното нещо, с което бих се заиграл е бас китарата. Като звук е добре да се детайлизира още. Малко ми липсва като присъствие в парчето и макар,че съм басист, ако трябва да го вадя парчето от този запис, ще се затрудня, тъй като не чувам много какво свири. Още веднъж искам да кажа,че парчето е страхотно и му желая много,много успехи!!! Супер е,че не спирате да творите и радвате хората с такива прекрасни неща!
 • herz07 (Иван Неделчев)
  Благодаря,че се отбихте!Още при записа исках да го огранича това вибрато като забързаме темпото,за да няма време за разпяване,но се изгуби соса на блусарията.Винаги има кусур,още като излезеш от студиото и знаеш,че може и по-добре,аз затова и се допитвам тук.
 • me6 (Бойко Иванов)
  Направо го помпайте , и го пускай. Е за малко да забравя да отбележа с петица. Успех !
 • Wasthen (Любомир Ангелов)
  Всичко ми хареса , освен вибратото на вокала. На места е прекалено.
 • Daytona (Димитър)
  Стига бе! Знаеш ли колко е гадно да искаш да намериш кусур и да няма за какво да се хванеш?! Поне да разбирах английски да се поровя в лексика, фонетика и т.н. Ама много, много добро! Това е моята музика. Търся ефектни думи да изразя възхищението си, но... Върховно!

© 2003-2019, Georgi Kolev. All rights reserved. The works are the property of their authors.