Jan 25, 2019, 11:06 PM

Second Hand-06.Midnight Flyer 

  Music » Rock, Metal
959 2 8
00:00
06:48

© Стоян Атанасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Огнена!!! Мощните акорди ми звучат така, сякаш някой от китаристите на Пърпъл или Уайтснейк е оживял тук. Върховно, Стоян. Поздравления!
 • Тук нещата са много по-добре , за звука няма какво да се коментира. Но ще си позволя една забележка- Има някои фалшиви тона в солата и като цяло в другите парчета също. По-добре лека изчистена линия отколкото препускане по скалите , с чужди за тоналноста тонове. И с тези дребни забележки си е за 6. Успех !
 • nedkoo, коментарното поле не е за водене на разговори, още по-малко запреки или косвени персонални кваификации! Очакваше се да се извините, а не за пореден път да нарушавате Правилника на сайта. Има много потребители в сайта зад граница, всички използват кирилица. В това число и Петър1. Ако продължите в същия дух, последиците са лесно предсказуеми.
 • Благодаря на админа за съдействието. Благодаря и на Недко Коссеф за отговора. На каквото и да е. Но - на български език. Значи, все пак можело .
 • При следващ коментар на латиница ,възможностите за коментиране на потребителя ще бъдат ограничени.
 • Няма ли кой да му изтрие коментарите на тоя господин? Все се извинява, че пише на латиница, а пак го прави...
  Ми като не може да не пише. Има си лесно. Тази шльокавица е обида към нашия език. Представи си, уважаеми "Nedko" Как звучи коментар на български в английски сайт, където всички пишат на латиница:
  "Флай ин дъ Ворум лайк а хърикейн...:
  Дали няма да ти изтрият коментара там, а?
  И кой ще те разбере?
  Тинк абаут ит, мейт...
 • nedko, подобни коментари са недопустими!
  Извинения за писане на маймуница не се приемат.
 • Разнообразна композиция - отвсякъде! Вплетени са няколко теми и във вокалната мелодия и в китарните рифове (свириш в собствен стил - личи си авторския почерк) Ако си повлиян от някого - аз поне не усещам влияния. Доставя ми удоволствие да слушам китарата ти. И ме кефи това, че няма клавишни Харесвам рок без клавири. От няколко години се старая да правя песни само с китари
  Определено е работена доста старателно тази песен. Припева се запомня веднага, а и в спомагателните вокали има доста финес и оригиналност. Звучи западно. Което хич не е малко за удоволствието ми, като я слушам. Не само защото се пее на английски - просто песента е извън българските клишета, което е страхотно. Поздрави!
Random works
: ??:??