Aug 1, 2019, 11:28 AM

Ти си моя свят 

Music » Pop, Estrade, Disco/Dance
2557 0 10
00:00
05:06

© Соня Станчева All rights reserved.

музика Кирил Гунчев и Соня Станчева

аранжимент Кирил Гунчев

текст Соня Станчева

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Басиста свирил в песента открива тази вечер феста в Банско. Каня те от 19:00ч herz07. Нямаш твоя снимка на профила, но ако някъде ни забележиш, обади се.
 • Извинявам се,ако мнението ми е засегнало някой,беше си просто препоръка.Не съм от тези,които търсят под вола теле,нямам толкова опит в музиката,но хубавите неща ме гъделичкат.За мен най-важното е когато се създава една песен да звучи като колективно дело на целият екип от музиканти,текстописци и аранжори.Често се е случвало след като запишем нещо някой да недоволства от това,че не изпъква достатъно,но в името на това мое разбиране сме стигали винаги до консенсус.А довечера ще гледам с удоволствие Христо и Джаз котките в Банско.А Вие творете и ни радвайте с музиката си,успех и муза!
 • Eee, "Херц"! То, в текстовете за песни, няма как да не се търси нагаждане към мелодията. Малко поетични творения могат да бъдат в съзвучие с определен инструментал. Това, което искам да кажа е, че често текстовете без съответната мелодия на определена песен, изглеждат като "куци коне" индивидуално в поетичен аспект, така, както и върховна поезия, ама никак не върви на песен (напр. "Майце си" - Ботев). Наистина е лично мнението ти, може би по-сериозно и сензитивно ориентирано от страна на музикалния аспект, но важното е, да не се пада под определено ниво, което тук е постигнато и да се гони доближаване на точката "G" - казаано иначе на насладата, от "гонката" към съвършенство!
 • Никодим Соломонов, благодаря за коментара Ви. Този текст не е пригоден. Ще ви споделя нещо. Минавайки през тежки моменти, човек осъзнава и цени присъствието на човека бил до него. Живота не е само цветя и купони. Уверявам ви лично е преживяно написаното. Ако и това не отговаря на забележката към текста, то ще ви призная, след битка за живота,каквато водих аз, човек променя приоритетите си и намира щастие в простичките неща. Малко са хората, които са до нас, когато самите ние не сме силни и не сме здрави. Толкоз за текста. Написан е преди да бъде композирано парчето.
  Радослав Терзийски е басиста-утре вечер ще свири на джаз феста в Банско. Останалото е дело на Кирил Гунчев,от него са изпълнени живите китари, аранжимента и музиката също са негови, с леко участие от моя страна.
  Благодаря Ви за оценката и хубавите думи!
 • Едно от най-майсторските неща,качвани тук.Блестящи инструменти и аранжимент.Като басист се кефя най-много на слап партиите,просто изкривяване.Обърнете внимание на такива композиции и текста да е по-истински,личи си ,че е просто нагоден.Какво значи "Че си до мен,че си до мене"?Много е лековат,мое мнение,но често заради такива текстове хубави композиции отиват за курбан.Успех желая!
 • хубаво е
 • Бостан Бостанджиев, познахте. Изсвирени е на живо. Благодаря на всички за оценката и топлите думи!
 • Много приятен мелъди джаз. Не съм професионалист и не мога да кажа дали е компютърно създаден инструментал, като изключим вокала, за който си е ясно, че е натурален. Но ще рискувам с предположение, че си е изпълнен от инструменталисти с опит и мастериран от специалисти на отлично ниво.
 • Уау! Тъкмо бях отписал това знойно лято, като време, в което трудно се раждат и реализират добри идеи и бух - изненада и то много приятна. Супер!
 • Добра работа . Хареса ми.
Random works
: ??:??