Feb 7, 2021, 7:52 PM

Преди и след 

  Photography » People, Portrait
285 0 6

© Дечко Сивков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И само очите да беше кропнал- пак щеше да е достатъчно ясна съпоставката. Но и жената има изразителен поглед. Дечко, гледам веднъж на снимката - не, не съм аз!...а те съвременните телефони и без обработка имат такива сетъпи, че някой път така те изкарват, че ти се изкарва акъла... като порцеланова ваза в лицето ... Благодаря за споделеното от кухнята!
  • Но пък защо си ѝ резнал главата отгоре? Добре би било дори и ивица фон да има отгоре, от страни има не малко, някак прекалено резната стои, като пресована.
  • Аз ще отбележа изявата на очите, като водещ елемент в портретите.
  • Програмата ми винаги ги качва така,дари и да ги цъкна на обратно...А за нокътчето,резнах го,защото исках да приближа модела,иначе можех и да го лакирам :D.Исках да има повече поглед към лицето,затова съм я кропнал(резнал) в този вид.
  • Новата снимка е по-хубаво осветена и моделът определено се откроява по-добре. Също нокътчето с липсващия лак е изчезнало. Интересно ми беше да разгледам.
    Пп: Може би трябваше да са наобратно кадрите, обикновено мислим отляво надясно
  • Много съм доволен. Даже възхитен. Ами то явно се вижда как малките отблясъци са туширани, как фонът е променен в посока на по-добро показване (щях да кажа "'експозиция", но се усетих, че нямам предвид фотографския термин (тя не може да се промени с обработка), а музейния - как е изложено, как е пледложено на публиката. Аз мисля (лаишки може би), че това е най-голямото достойнство на този автор, на Дечко - той винаги мисли как най- добре да представи работите си на публиката , на нас. А за това - адмирации!
Random works
: ??:??