Jun 22, 2004, 3:22 PM

Fragments 

Pictures
2209 0 7

© Михаела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Интересно е !Мисля,чеее идеята ти се е получила
 • окото е супер!!6
 • Като идея е добра, но испълнението куца.
 • Идеята е интересна, но въпреки това нещо сякаш не е на мястото си.. не мога да разбера точно какво. Устните не са съответната големина спрямо окото, в смисъл че според мен би трябвало да са малко по-голями, но това естествено е лично мнение, а и няма утвърден модел.. не всички лица са еднакви и нищо не пречи това да е от по-нестандартните. Та устните биха могли, ако не да се уголемят то да се смъкнат малко по-нагоре и да им се придаде малко повече обем, защото сякаш леко бледнеят в сравнение с окото, което просто.. няма грешка! Много ми харесва! Проблясъците.. абе на място си е всичко в окото. Но ще гласувам с 5 именно заради "нещото, което цякаш не си е на мястото" - устните.
 • Suffer_angelus,картинарта ми умишлено се казва фрагменти, за да покаже точно обратното на пълнота.Исках да създам картина от различни материали, които взаимно се допълват.Перфектната картина не съществува.Една добра картина няма нужда да бъде довършена или обяснена.Тя говори сама за себе си.Функцията й е да пробуди фантазията ти ,окото трябва да търси,а въображението да допълни това, което липсва в нея.Защо търсиш обяснение за нещо, което не е действителност,защо търсиш реалност във фантазията и граници в изкуствотo?Пустотата и безплодието са също красиви по свой начин...или как ще обясниш, че хора като Салвадор Дали и Пикасо, чиито картини са толкова откачени и ирационални, че ние можем само да спекулираме за тяхното значение, са били неречени гении?
 • Мими, знаеш ли защо оценката е анонимна?
  Но ще ти призная - сега смятам да гласувам с 5, защото липсва пълнота. Ами не ми харесва, картината навява мисли за прекалена пустота и безплодие. Пък и не виждам идеята, не мога да вникна в картината и обенката ми е 5 само заради окото - имам слабост към очите .
  Като изключим камарата глупости, които изписах - гласивам с 5, защото смятам, че тази картина не е на висотата за 6, но не е и в златната среда на четворката - това е субективно и необяснимо. А да караш хората да обясняват необяснимото е все едно да разсъждаваш като админ за смисъла на безсмислието.
 • Отново много се радвам че ме оценявате ама аз продължавам да съм много любопитна защо давате съответната оценка.Защо не драснете два реда коментарче,само да ми кажете какво ви и какво НЕ ви харесва?Би било много мило.
Random works
: ??:??