Jun 5, 2020, 11:30 AM

Илюстрация към сборника „Пачуърк”- № 1 

Pictures » Graphics, Surrealism, Touche
484 2 4

© Христо Ангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, Валентина !
  • Харесва ми.
  • Благодаря, Метеор, за позитивния коментар ! Хубавото на тия мои рисунки от преди години е, че са рисувани на "един дъх", без никаква подготовка. Няма предварително скициране с молив, няма обмисляне на идеите- просто сядах пред белия лист и "изливах" това, което ми идва отвътре, на момента... Може би и затова излъчват една такава "свежест" и "светлина"....
    П.П. За сметка на това обаче, хартията от снимката за пореден, 100-ен път изглежда почти тъмносива на цвят. Снимах на дневна светлина, снимах на силно изкуствено осветление- все едно и също. Мамка му, следващия път шъ са кача да снимам на върха на някоя планина, по-близо до Слънцето - току виж вече снимката придобила естествения си, бял цвят :D !
  • Това е много добро! И като идея и като реализация. Приятно "разхвърляне" на компонентите върху пространството. Според мен е виртуозно нарисувано. Изключителна прецизност и въздейтвие. А че си скромен - не се бой. Знаеш, какво е казал един велик учител. (Откъде пък ти, да знаеш, като те мързи дори и да четеш) Попитали майстора - "кой може да стане велик художник - от какво зависи това?" Учителят отговорил: "Първо ми кажете едногодишните му приходи - от каквото и да е." Учениците му казали цифрите- и той уточнил - с тези приходи - които не са от рисуване (явно) този младеж никога няма да стане велик художник! "но учителю - вижте тези негови картини" и показали каквото носят. Погледнал Мастера и казал - да да - добре - но с тези приходи той няма мотивация и няма да има и хъс - тоест сития художник - . колкото и да е добър - няма да надмине средното ниво - Трябва да е освирепял от глад и от жажда за секс . Второ : Да си вярва и да казва наляво-надясно: "Аз съм най-добрия!!!"
Random works
: ??:??