Jan 21, 2006, 8:05 PM

... 

  Poetry
928 0 1
Сърцето ми разпада се на части,
за тебе диша,вярва и тупти!
Съзнанието ми изгубва власт
и пред погледа изникваш вечно ти!
Душата бавно къс по къс се рони,
като сълзи в замлъкнала вода
и скита,търсеща в теб подслони,
но с всяка крачка се разпада тя!
Краката ми отново с тебе бягат,
но на крачка моя правиш две!
Мечти за тебе по небето греят,
тъй всяка чака да я разбереш,
и светлина и слънце щом се слеят,
ти моето разпадане ще спреш!!!

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • БРАВО!СТРАХОТНА СИ!ПРЕЛЕСТНО Е!
Random works
: ??:??