Dec 22, 2005, 6:33 PM

* * * 

  Poetry
628 0 2

 

Против законите на земното притегляне

понякога успяваме да полетим.

Криле са дадени на птиците –

на нас са дали обич и души.

На нас са дали правото на щастие

и силата на простите неща –

да носим пролетно разлистване

дори през есенните дни,

да можем упорито да се вричаме

във невъзможните мечти –

през сълзите и през студа

да ги опазиме –

с тях себе си да съхраним.

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??