Dec 25, 2005, 12:20 PM

* * * 

  Poetry
565 0 0

Ще продължа живота си -
тъй както е било преди.
Ще ходя всеки ден на работа,
понякога и упорито ще мълча,
закътала дълбоко във душата си
непята песен и сълзи.
И няма да съм същата -
уплашена до смърт за своите мечти.
Дали ще стигнат силите
на моите ръце?!
И ще успея ли
срещу потока на годините
аз своята любов до теб да донеса?!

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??