Feb 21, 2006, 1:14 PM

* * * 

  Poetry
620 0 0
Хей, момче, къде отиваш
с тез букети в ръце?
Аз не искам карамфили,
искам твоето сърце.

Не е,  не ми носи уиски,
няма да отида с теб!
Знам, че трескаво ме искаш, 
но поспри се по- добре.

Ох, не трябва да ме караш 
да се чувствам пак така,,
щом до вкъщи ме докараш 
всякаш , че съм ти жена.

Казвам ти , подаръци не трябват! 
И бонбони , Не ! Не ми носи !
Чувствата момче , така не се доказват ,
а сърцето ми с обич заслужи!
 

© Елена Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??