Dec 12, 2010, 8:57 PM

* * * 

  Poetry
502 0 1

На крачка от предколедния блясък,

замисляш се за толкова неща...

Дали не си грешил, или пък сляпо

си вярвал в нещо нереално до сега...

 

Назад обръщаш цяла минала година,

след нея идват спомени и за преди,

и мислиш си какво ти предстои, какво отмина,

редува се усмивка нежна с порив на сълзи...

 

Пийни си вино, не мисли Живота...

Той знае колко и кога да ти даде...

но даденото ти  почитай силно,

за да остане хубав спомен и след теб!

© Елена Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??