May 26, 2006, 12:10 PM

******** 

  Poetry
835 0 1

Паля самота в свещника
на мрачното ми настояще...
Отсреща в огледалото
няма отражение...
Безплътен дух броди в храма на живота...
Самотно скитащ - като дъх
в капка безвремие...

© Васи Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??