Mar 5, 2006, 11:00 PM

* * * 

  Poetry
515 0 0

               БЯХМЕ ЛИ?

Бяхме ли с тебе най-близки
или само телата крещяха:ЕЛА!?
Две души в една ли бяхме
или заблудата беше една?
Много ли искахме с тебе
или нищо не давахме,
а всъщност на какво се надявахме?
Натам си ти,а аз насам.Изобщо се питам-
дали знам,че не трябва да знам?

© Мариела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??