Jul 8, 2006, 9:19 PM

* * * 

  Poetry
526 0 1

Щом мрак покрил е пак небето,

по него ще блестят звезди,

но кой сирачетата клети

за зъл поглед ще овъзмезди?

 

Принадлежи на НЕГО всичко –

небе, земя – дори и ти,

кажи молитвата си свята,

благодари МУ и тогаз заспи.

© Мохамед АлиБаба All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??