Nov 6, 2006, 2:13 PM

* * * 

  Poetry
743 0 0
Любов прекрасна,но опасна
ти си като фея властна
едни даряваш с обичта,
а други тънат в самота!
Защо не можем всички на земята
да забравим завинаги самотата
и да се радваме от сърце на любовта,
защото вярвам,че тя ще спаси света!!!

© Десислава Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??