Jun 4, 2007, 11:25 PM

*** 

  Poetry
659 0 6

Автоматичен отговор очаквам,
а не мълчание, докато въпроса си забравя,
нима имам цял живот да чакам?!
Ами, то за любов време не остава!

На мига те искам, не по-късно.
Нима на търпение ще ме учиш сега?
Няма да те чакам сто години,
чакала съм те в живота си досега!

Не се прави на безразличен,
не искам абсурдни неща!
Не се прави, че не чуваш моите молитви...
Не забравяй - има и други божества!!!

© Гергана Стоилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??