Jan 2, 2007, 12:06 AM

* * * 

  Poetry
473 0 2
                                                       Боли
Боли ме от мъка, сърцето се свива
боли, и в душата ми нещо умира
боли,и не искам да дишам,
защото без теб животът ми няма смисъл.

За грешките мои плащам сега,
за думите подли, които изричах,
за лъжите ми подли, че "не те обичам",
за всичките мои грозни неща.

Загубих те вече и мразя се за това,
загубих те и искам даже и да умра.
Не си представям живота без теб:
моля те, помогни ми да свикна поне.

Във мене все още живее надежда голяма,
че може би друга наистина няма
и че отново твойто сърце може би
ще иска с мойто заедно пак да тупти...

Сълзите ми бликат - не мога да пиша.
Разбираш ли ме, как да ти го опиша?
Боли, болят...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??