Nov 20, 2006, 9:32 AM

* * * 

  Poetry
533 0 2
Измерване. Завръщане. Ненавист.
Примамки. Непознанство. Суета.
От крепост. От безлюдие. От скука.
Към някого. Към никого. Към "там".
Със шепот. Със безлуние. Със облаци.
Без митове. Без грим. Без суета.
За нещо ли... За нищо ли... За "може би"...
През бурени. През паяци. През "знам".
Под червеи. Под ръбове. Под корени.
До скритото. До тясното. До бряг.
И книгите. И семето. И спомени.
Привличане. Изпускане. И - бяг...

© Мариана Папазикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??