Nov 20, 2006, 9:44 AM

* * * 

  Poetry
578 0 1
Мисъл, ( от погледите чужди скрита)
във нея - очакване, надежда и копнеж,
след тях - съмнение, въздишка,
миг - спомен, болка, нов стремеж.
Мечта - гореща ласка, нежни устни,
телата сливат се в едно,
душите няма своите ръце да пуснат,
бездомни - не, сега са у дома.

© Нуша Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??