Nov 26, 2006, 2:43 AM

*** 

  Poetry
642 0 4

Сънувам, че съм сам в пустиня знойна,
и с тежки стъпки в маранята кретам.
Събуждам се внезапно и си спомням,
че в осем имам час при зъболекар!

© Владимир Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??