Feb 28, 2007, 10:10 AM

* * * 

  Poetry
883 0 11

Усещаш ли как тихичко в нощта
едно момиче силно те обича.
Усещаш ли как пада от тъга
една сълза, от силни чувства крита.

Усещаш ли как с парещи ръце
докосвам устните си сухи.
Пресъхнали, но всичко от сърце,
мълвят недоловимо чисти думи.

Усещаш ли как другото в живота
отива тихо някъде далеч.
И само тези двама души,
останали да кажат само две.
Две думи... Обичам те...

© Анелия Овчарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??