Nov 1, 2007, 3:07 PM

† 

  Poetry
1822 0 12
 

Под надгробна плоча

- бездиханна,

опитваш

любовта ми

в останки тленни

да пробудиш?

Не го прави... Камуфлаж е всичко.

Макар страхът да се надушва...

дано ме подмине звярът в очите ти...

 

 

© Нежното Ласо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??