Mar 12, 2005, 11:30 PM

* * * 

  Poetry
872 0 0


Сглобявам тишина
от песъчинки преобърнати
в пясъчен часовник.

Сглобявам спокойствие,
привидно в оставащите чувства,
мечтаейки в съня.

Сглобявам истина,
пречупена пред огледалото
в обратен образ.

Сглобявам себе си,
в пясъчната тишина,
от разпиляна истина
докоснала спокойствие.

© Надя Вълканова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??