Oct 13, 2005, 9:30 AM

*** 

  Poetry
673 0 0
             Жалки са хората,
             които не знаят как да обичат,
             жалки са тези,
             които пречат на другите да обичат.
            
             Ако почернят живота ти,
             когато се чувстваш щастлив
             и те преследват,
             за да могат да ти навредят -
             не ти си победеният - а те.
           
             Жалки са,
             щом не могат любов да ценят,
             прокълнати са
             любовта да не познаят никога.

© Димитрина Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??