Apr 20, 2011, 10:35 PM

* * * 

  Poetry
519 0 2

* * *

Само трънен венец чака оня светец,
който тръгне стени да събаря,
но щом има сърце и щом има ръце,
туй е пътят му – нека събаря.
19 април, 2011 г.
Русе

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??