Jun 24, 2011, 11:42 AM

* * * 

  Poetry » Civilian
598 0 9

*   *   *

 

В одежди на принц и в одежди на просяк,
човек по това се познава,
че обич за всички в сърцето си носи,
и че докрай се раздава!

23. 06. 2011 г.

Русе

 

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??