Jul 12, 2011, 2:13 PM

* * * 

  Poetry
617 0 7

* * *
Докато гледаме в паницата на ближния,
и пълна ли е, се изпълваме с омраза,
докато постоянно с поглед ближем я,
нашата ще си остане празна!

 

12. 07. 2011 г.

Русе

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??